Tavaszi Szerviz-Mini Szoftver Akció!

Végre itt a tavasz! Frissítse fel Vállalkozása vérkeringését egy hatékony, elérhető árú programcsomaggal, melyben több mint 10 éves, hazai környezetben szerzett szakmai tapasztalat összpontosul!

Válassza az MGS-IVISZ Integrált Vállalatirányítási Rendszer kedvezményes alapcsomagját, a SZERVIZ-MINI szoftvercsomagot!

Márkafüggetlen szervizek részére rendkívül kedvező bérleti lehetőséggel kínáljuk Szerviz-MINI csomagunkat, bevezetési és induló költségek nélkül!

Most egyszeri beruházási és fejlesztési költség nélkül, mindössze akár 14.900,- forint* havidíj ellenében juthat hozzá egy olyan szoftverrendszer tudásbázisához, mellyel a gépjármű-kereskedelem területén tevékenykedő kisebb szervizektől kezdődően a piacvezető cégcsoportokig, számos szervezet ér el sikereket és növeli hatékonyságát!

Az így megszerzett programcsomag 4 moduljával

  • MGS-Raktár
  • MGS-Szerviz
  • MGS-Pénztár
  • MGS-Számla

szervize és az azt kiszolgáló raktára teljes, a jogszabályoknak is minden tekintetben megfelelő adminisztrációját és ügyvitelét lefedheti. Az Önök által is könnyedén elvégezhető telepítést követően azonnal használható a program, nem kell heteket várni a bevezetésre, míg a használata könnyedén elsajátítható a felhasználói kézikönyv segítségével.

De ha nem biztos magában, akkor extra akcióként saját telephelyünkön 4 óra INGYENES oktatást biztosítunk Önnek és maximum 3 munkatársának. Sőt! Ha az oktatásra elhozza PC-jét, akkor még a telepítést is elvégezzük Ön helyett, INGYEN!

És ami igazán kihagyhatatlanná teszi ajánlatunkat: az akció keretében most 3 felhasználóig, hálózati környezetben is biztosítjuk a program használatát, ugyanezért az árért!

Néhány elégedett felhasználó, mint referenciák:
Schiller cégcsoport, Renault Budapest, Renault Kelet-Pest, Renault Dél-Pest, Gyulai cégcsoport, KGY-Gúla Szerviz Kft., M+F Autó Kft., Centrál Csoport, Duplakk Kft.

Jelen hírlevelünk nem minősül ajánlattételnek. Ajánlatért és bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön. (bővebben)

Budapest, 2011. április

 
  * Minimum 2 éves futamidejű bérleti szerződés esetén! Az ár nem tartalmazza az ÁFA összegét!